Ωράριο Λειτουργίας

07:00 – 19:00

Social Media

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2103255066, 2103225268
Κινητό: 6948509623, 6955570565

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έγκαιρη & ασφαλής παράδοση των αντικειμένων σας, σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας!

Στην εταιρεία ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ Α.Ε., στην Αθήνα, καλύπτουμε επιτυχώς κάθε μεταφορική σας ανάγκη, με άψογο επαγγελματισμό. Έχοντας πολύτιμη εμπειρία στον τομέα των μεταφορών, σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ανυψωτικά μηχανήματα, διασφαλίζουμε την ταχεία και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

Με ευελιξία στις μεταφορές και στόχο μας την άριστη εξυπηρέτησή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, προβαίνοντας σε άμεση και δωρεάν εκτίμηση του κόστους μεταφοράς των δικών σας οικοσκευών/εμπορευμάτων.

Απευθυνόμενοι σε ιδιώτες και επαγγελματίες, έχουμε την ικανότητα να καλύψουμε και τις πλέον σύνθετες μεταφορικές ανάγκες.

Και στις ειδικές μεταφορές, η εταιρεία ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. είναι εδώ για να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Από πιάνο και έργα τέχνης έως χρηματοκιβώτια και κάθε είδους βαρέα αντικείμενα, εγγυόμαστε για την ασφαλή και υψηλών προδιαγραφών μεταφορά των αγαπημένων σας αντικειμένων. Και όλα αυτά, άμεσα και οικονομικά!

Μαζί, εκμηδενίζουμε το χρόνο και κάνουμε τις πιο μακρινές αποστάσεις να μοιάζουν με… «περίπατο». Σεβόμενοι τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής και τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, διακρινόμαστε και για τις προσιτές τιμές μας, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μεταφορές γρήγορα & οικονομικά, με ασφάλεια & σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη!

Η υψηλή τεχνογνωσία, η εμπειρία & ο σύγχρονος στόλος μας εγγυώνται την ασφαλή διεκπεραίωση ειδικών μεταφορών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

    Newsletter

    Κάντε εγγραφή στο
    newsletter μας