Ωράριο Λειτουργίας

07:00 – 19:00

Social Media

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2103255066, 2103225268
Κινητό: 6948509623, 6955570565

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Διεκπεραίωση απαιτητικών μετακομίσεων, με επαγγελματισμό, άψογη οργάνωση & εξειδίκευση!

Η 40ετής εμπειρία της μεταφορικής ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. σάς εγγυάται μία γρήγορη, άνετη και ασφαλή μετακόμιση. Για τη μεταφορική μας εταιρεία δεν υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια, μόνο προκλήσεις. Η μετακόμιση των προσωπικών ή επαγγελματικών σας αντικειμένων γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα και εχεμύθεια, έχοντας, πάντα, ως βασικό στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Μέλημα της μεταφορικής εταιρείας ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. είναι να σας διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σε απόλυτα λογικές τιμές. Ζητήστε μας, τώρα, προσφορά για το κόστος της δικής σας μετακόμισης. Κοντά σας με ένα τηλεφώνημα, για δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας!

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διακρινόμενοι για το σεβασμό που επιδεικνύουμε στους πελάτες μας σε κάθε περίπτωση μετακόμισης, φθάνουμε στο χώρο σας με απόλυτη συνέπεια, κατόπιν συνεννόησης. Προβαίνουμε στη συσκευασία των αντικειμένων σας με σύγχρονα υλικά, διασφαλίζοντας τη μεταφορά τους χωρίς φθορές!
Στη συνέχεια προβαίνουμε στην αποσυναρμολόγηση των ηλεκτρικών σας συσκευών και επίπλων (κρεβάτια, γραφεία, βιβλιοθήκες, σύνθετα), τα οποία συναρμολογούμε στο νέο σας χώρο. Κάνουμε τη μετακόμισή σας εύκολη υπόθεση και φροντίζουμε για όλα, απαλλάσσοντάς σας από οποιοδήποτε άγχος και κούραση. Ξεχάστε τις κουραστικές και επιζήμιες μετακομίσεις!

Εμπιστευθείτε την εταιρεία ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. για τη διεκπεραίωση της δικής σας μετακόμισης, σε όλη την Αθήνα.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Με πλούσια εμπειρία στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, όπως αποδεικνύεται και από το πελατολόγιό μας, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με απόλυτη επιτυχία, σε όλη την Αθήνα. Πραγματοποιούμε αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση γραφείων & βιβλιοθηκών (dexion) με ασφάλεια και ταχύτητα, χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας. Σε κάθε σας βήμα, η μεταφορική ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. είναι εκεί, μαζί σας. Με εμπειρία, υπευθυνότητα και άψογο επαγγελματισμό, εγγυόμαστε για την ασφαλή μεταφορά του εξοπλισμού της εταιρείας/επιχείρησής σας, εντός του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος υλοποίησής της.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να οργανώσουμε τη δική σας μετακόμιση -όσο απαιτητική και αν είναι.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

    Newsletter

    Κάντε εγγραφή στο
    newsletter μας